d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Dansk Kennel Klub afholder skue i Syvsten

21. august 2019 - kl.15:30 - af:

Inge_hund

Lørdag den 24. august kl. 10 til 17 afholder Dansk Kennel Klub, kreds 7, skue ved Hallen i Syvsten.

Her skal 200 hunde, af mange forskellige racer, bedømmes af to dommere, og det er en stor dag for rigtig mange, som måske starter første udstilling med deres hund den dag. Hundene bedømmes ud fra udseende, hvordan deres anatomi er og ud fra deres temperament.

Selv om man ikke har en hund tilmeldt til skuet, er der stadig mulighed for at komme og opleve de mange forskellige racer, og der vil også være stande, man kan besøge, bl.a. har Klausen Import en stand, hvor fra de sælger hunde tæpper, og hjemmeværnet vil også være til stede med deres hunde. Der ud over er der konkurrencer for børn, som måske for første gang kan få lov at vise deres egen hund frem for dommerne og publikum, og her er der flotte præmier at vinde.

Skuet er gratis for publikum, og det er tilladt at medbringe sin egen kaffe osv.

Klubben har tidligere været i Hallen, og det er en fantastisk gestus at de nu får lov til at vende tilbage til Syvsten. Om nogle år bliver det måske også muligt at opleve indendørs skuer, når der er indkøbt “hunde gulv” til Hallen.

Skriv en kommentar......