d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Tyveri af høns og kyllinger fra små børn skaber vrede

16. august 2019 - kl.8:08 - af:

600x250_kylling

For godt en uge siden blev børnehaven Brolæggervej udsat for et lidt usædvanligttyveri.

Tyve stjal to høns og ti kyllinger fra børnehavens aflåste hønsegård. I nattens mulm og mørke havde tyvene brækket hængelåsen op til hønsegården, hvorefter de havde frit spil til at samle hønsene og kyllingerne ind. De to haner som børnehaven også har, lod tyvene blive tilbage.

Børnene og de ansatte i børnehaven er ekstra kede af det, fordi de på tætteste hold har fulgt med i, hvordan æggene fra at ligge i en rugemaskine, til hvordan æggene blev til små søde kyllinger, og nu er de to høns og alle kyllinger væk.

Børnene er rigtigt vrede og kede af, de har fået stjålet deres elskede små kyllinger og høns og siger hertil: “Tyve skal IKKE komme her og stjæle vores høns, så de må godt komme og aflevere dem tilbage”.

kylling5 kylling4 kylling3 kylling2 kylling1

Skriv en kommentar......