d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"IF Skjold møder FC Djursland på hjemmebane

16. august 2019 - kl.1:27 - af:

skjold saeby bold og logo_600x250

Fredag spilles 3. runde i Danmarksserien, og gæsterne fra FC Djursland har samme udgangspunkt som hjemmeholdet inden dagens kamp. En vundet og en tabt kamp i de første 2 runder.

Træner Nikolaj Dorff siger: ”Sidste fredags kamp mod NFB, viste os, hvad forskellen er, når man kommer en række op i fodbold. Kynisme og afklarethed.

Det blev en underlig forestilling, med os som det dominerende hold – og et NFB hold, som simpelthen bare straffede os. Først blev vi straffet for ikke at være hundrede procent fysisk klar fra start, dernæst for ikke at være hundrede procent afklaret. Det blev meget tydeligt, at der er simpelthen er mere individuel kvalitet hos enkelte spillere i Danmarksserien.

Dagens modstander er ambitiøse FC Djursland, som vi ikke har mødt i flere år. Derfor er vores kendskab også begrænset. FC Djursland havde et flot, stabilt forår, og der er ingen tvivl om, at vi skal op imod et af de bedre hold i Danmarksserien.

Vi skal til dagens kamp vise, at vi har taget ved lære af kampen i NFB. Det skal vi gøre ved at være klar fra start og afklarede i vores spil. Desuden skal vi fortsætte med at fokusere på vores opgaver på banen, hver især og som hold.

Til dagens kamp, mangler vi anfører Stefan Wesley Henriksen på banen. Stefan skal giftes, og der er stor forståelse for hans fravær og prioritering. Der skal på forhånd lyde et kæmpe stort tillykke fra holdet – og vi håber, at vi kan give ham 3 point i bryllupsgave”.

Skriv en kommentar......