d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Fodbold og pandekager til årets Rasmus Klump Cup

15. august 2019 - kl.0:38 - af:

Rasmus klump_600x250

Søndag d. 11. august var IF Skjold endnu engang vært for Rasmus Klump Cup i samarbejde med Nordjyske Bank. Det betød at Sparekassen Vendsyssel Arena allerede tidligt på dagen var fyldt med både håbefulde spillere og glade forældre.

Stævnet er for de yngste drengehold op til U9, og der spilles både 3- og 5-mandskampe. De første kampe blev fløjtet i gang kl. 10.00, og der blev kæmpet flittigt i de efterfølgende timer. Der var også indlagt pauser for alle holdene, hvor der ikke skulle spilles kampe. Pauserne blev tilbragt ude foran klubbens cafeteria, Café Nordjyske Bank, hvor Nordjyske bank og Skjolds U14-piger stod og bagte pandekager, som traditionen tro hører til Rasmus Klump Cup.

Rasmus Klump var også selv forbi for at hilse på alle spillere og tilskuere, og der blev uddelt både high-five og store gruppekram i massevis. Særligt sidstnævnte var populært til at få varmen, da vejret ikke viste sig fra sin bedste side. Trods både regn og lidt blæst, fortsatte både spillet og det gode humør ufortrødent.

Til at styre slagets gang var Skjolds egne U15- og U16 drenge, som var kampledere på dagen. Da de havde fløjtet kampene af for sidste gang, og alle var færdige med at spille, var der præmieoverrækkelse på opvisningsbanen foran klubhuset. Her fik samtlige spillere overrakt både medalje og diplom af Nordjyske Bank, inden de fik mulighed for at sige farvel – og måske på gensyn – til Rasmus Klump.

Klubben vil gerne sige tak til alle de deltagende hold fra: Bangsbo Freja, FFI, Kvissel-Ravnshøj IF, Try-Torshøj Boldklub og Voersaa IF.

Desuden vil IF Skjold gerne sende en tak for et godt stævne til både Nordjyske Bank og ungdomsspillerne, som hjalp med både pandekager og dommertjans.

IMG_0728 kopier IMG_0559 kopier

Skriv en kommentar......