d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby Familie- og firmaidræt fejrer 50 års jubilæum

14. august 2019 - kl.1:05 - af:

Firma og familieidræt

Lørdag den 31. august kan Sæby Familie- og Firmaidræt fejre 50 års jubilæum. Det markeres med en reception i tidsrummet kl. 14-16 i lokalerne ved Sæby Fritidscenter.

Endvidere er Sæby Familie- og Firmaidræt klar til at tage hul på efterårets aktiviteter. Der er start for senioridræt (50+) mandag den 19. august om formiddagen i lokalerne på Sæbygårdvej. Derefter går motionsaktiviteterne videre på mandage of onsdag frem til den 27. november – dog afbrudt af efterårsferie i uge 42 -, hvor efterårssæsonen slutter.

Der udbydes hold i Body Bike med motionscykling i varieret tempo, gymnastik, herregymnastik med fokus på øvelser, der styrker hele kroppen samt gymnastik med stor bold, pilates med fokus på ånddræt og rolige øvelser for hele kroppen, Bowls, badminton, billard, bordtennis samt træning i motionscenter.

Hvis man har nys om, at en nabo, venner eller bekendte kunne være interesseret i at se, hvad en aktivitet har at byde på, er alle velkomne til at deltage i en gratis prøvetime.

Der kan læses meget mere på foreningens hjemmeside: www.firmaidraet-saeby.dk. Her er også henvisning og quick lines til andre aktiviteter i firmaidræts regi såsom body attack (simpel, men hård konditions- og styrketræning), sumba fitness (effektivt for vægttab og toning af kroppen), yoga, pomp med brug af vægte, vægtstænger og stepbænk, opstramning, pulstræning, cirkeltræning, svømning og aquafitness m.v. – Hip hop for yngre og for familier.

Foreningens formål er gennem arbejdspladsen og familien at stimulere interessen for idræt og motion samt fremme det kammeratlige samvær medlemmerne imellem.

Firmaidræt Sæby optager alle som medlemmer. Foreningens formand er Birgitte Vallin med Pernille Vejby som næstformand. I bestyrelsen sidder endvidere Jørn Sørensen, Grethe Nielsen og Steffen Strøm.

Der er ikke tale om en forening for den professionelle konkurrerende idræt, men man vil gerne være et alternativ hertil, hvor deltageren udøver sin idræt uden den store konkurrence sammen med sine arbejdskammerater, familie, venner, naboer m.v.

Tekst: Per Rye

 

Skriv en kommentar......