d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Over 100 gæster til sidste grill aften i Nellemanns Have

14. august 2019 - kl.7:57 - af:

Nellemanns Have

Den 3. og sidste grillaften i Nellemanns Have blev et tilløbs stykke uden lige. Spørgsmålene og bekymringerne var mange før aftenens grillarrangement. Vejrudsigten var ikke alt for god, så de satsede på et fremmøde som til første arrangement: Ca. 50 til 60 personer, men de blev grundigt taget ved næsen.

Over 100 gæstede arrangementet.

Det gav lidt positive logistiske udfordringer – især for Klostergydens Fisk, som i al hast måtte fremtrylle mere mad, end de havde forventet. Men alle tog det i stiv arm. og der blev hygget og snakket, mens der blev skaffet mere mad.

– Sådan må det være med et arrangement af denne karakter, hvor der ikke er tilmelding, lyder det fra Havens Venner.

De drømte om succes for tredje gang, og det fik de, og de siger tak til alle gæster for tre super gode arrangementer i 2019.

Hvad der sker fremover, vil: Klostergydens Fisk, Vinspecialisten, Sæby Bryghus og Nellemanns Haves Venner nu diskutere.

De vil meget gerne have dine bemærkninger til arrangementerne. Så skriv på deres Facebook eller i kommentar her på avisen, hvordan du har oplevet besøgene i haven, arrangementerne, de forskellige leverandører af mad, vin og øl og giv gerne forslag til forbedringer. Så vil de se på, hvad de evt. kan gøre bedre, hvis de forhåbentlig gentager successen til næste år.

Nellelmanns Haves Venner, Klostergydens Fisk, Vinspecialisten, og Sæby Bryghus siger tak for i år.

Skriv en kommentar......