d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Biblioteket stiller skarpt på efteråret

14. august 2019 - kl.9:21 - af:

Forside_Program2019 kopier

Bibliotek & Borgerservice er klar til at vende den første side i bibliotekets efterårsprogram 2019. Hvis du fortsætter med at bladre, vil du i løbet af de næste minutter blive præsenteret for en bred vifte af oplevelser for både store og små.

I det kommende efterår inviterer bibliotekerne i Frederikshavn Kommune dig indenfor til et møde med store personligheder, spændende foredrag, intime koncerter, medrivende fortællinger, hårdtslående debatter, kreative aktiviteter og fællesskabende stunder.

De har nøje sammensat et bredt udvalg af arrangementer, som forhåbentlig vil inspirere dig, give dig ny viden og vække din kulturelle appetit.

I fokus
I løbet af efteråret stiller de skarpt på særligt to temaer. Til september tuner de ind på danskernes læselyst i den store nationale kampagne ”Med andres ord”. Her er flere af landets biblioteker og DR gået sammen om at sætte fokus på danskernes litterære oplevelser blandt andet med udgangspunkt i citater.

Fra læselyst skal vi til noget helt andet, når de til oktober sætter fokus på TECH. Teknologien er alle vegne i vores hverdag, og gennem foredrag, debatter og inspirerende udstillinger skal vi finde svar på, hvordan teknologien påvirker vores hverdag, de menneskelige relationer og ikke mindst vores fremtid.

TECH temaet skydes i gang med en stor to-dages festival på Frederikshavn Bibliotek med livstilsekspert Mads Christensen ved roret, og i fornemt selskab med blandt andre Nikolaj Sonne og Christiane Vejlø skal vi lade os begejstre over de teknologiske muligheder, blive nysgerrige på udviklingen og klogere på fremtiden.

Du kan læse programmet her: https://issuu.com/bibliotekogborgerservice/docs/layout_program_efter_r_2019_f_rdig_29072019?fr=sM2QyYzE0NTE4Mw.

Skriv en kommentar......