d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ældresagens Sangkor starter ny sæson

13. august 2019 - kl.11:40 - af:

Sangkor

Hvad skal du lave om eftermiddagen den 22. august?

Har du lyst til at synge, så mød op i Manegens lokale 1., kl. 13.30.

Kan du ikke lige den første gang, så kom i stedet en af de efterfølgende torsdage.

ÆSK, som de ynder at kalde sig, er et dagtilbud under Ældresagen i Sæby, og koret starter ny sæson og mødes hver torsdag fra kl. 13.30 til 15.30. Alle er velkommen og de første 2 gange er gratis for nye medlemmer. Nodekendskab er ingen forudsætning for at deltage, man skal blot have lyst til at synge og lyst til at dele dette i et godt fællesskab, og så skal man være medlem af Ældresagen Sæby.

Koret er et blandet kor og tæller i øjeblikket 30 kormedlemmer, heraf 8 mænd. Pigerne er delt i sopran og alt, og mændene er enten tenor eller bas, og nogle gange begge dele. Sangene de synger finder de typisk i den Danske sangskat, en god blanding af nye sange såvel som klassikere og fremført i én, to, tre eller fire stemmer.

Korets leder er musiklærer Dina Flyvbjerg Ledet, og i kraft af deres samarbejde med Frederikhavns Kommunes Musikskole, da er én af deres ca. ti årlige koncerter, netop Musikskolens fælleskoncert, hvor de bliver inspireret og prøver kræfter med Musikskolens øvrige voksenkor. Ved disse årlige koncerter går provenuet fra entreindtægten til et velgørende formål. Forårets koncert i Manegen i Sæby blev gennemført i samarbejde med Røde Kors Sæby.

Økonomi ved at deltage i koret:
Kontingentet for en hel sæson, august 2019 til juni 2020, er 600 kr. Dette beløb dækker korleder, husleje samt 2 sociale sammenkomster såsom jule- og sæsonafslutning.

I pausen på hver kor dag samles man ved et langbord til en fælles kop kaffe, hvilket sammen med fællesskabet ved at synge, kan være et netværk for den enkelte. Ligeledes bliver man udfordret musikalsk, når der øves flerstemmige sange, og Dina giver gode råd om sangtekniske finesser.

Som nævnt i starten, har man lyst til og interesse i at se og høre, hvem de er, og hvad de laver, så er det uforbindende og gratis at deltage to gange.

For yderligere information er man velkommen til at kontakte: Carsten Kirkegaard på tlf. 4017 1074 eller Hans Nielsen på tlf. 2025 4877.

Skriv en kommentar......