d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Startklodserne er klar til Sæbys ungdom

12. august 2019 - kl.9:06 - af:

????????????????????????????????????

Efter en spændende atletikskole og flere sommerstævner, er den ugentlige træning i gang igen på Sæby Atletikstadion. Græstæppet og kunststofbanen er klar til de hurtige fødder fra Sæbys atleter.

Næste store opgave bliver DM ungdom i Greve om 14 dage, hvor man igen skal bide skeer med de store klubber. Derefter afholdes der her i Sæby 3 og 5-kamp for 10-11 og 12-13 år for hele Vestdanmark. Det bliver en spændende opgave for klubben.

Inden længe kan klubben byde velkommen til en af Sæbys helt store idrætsnavne, om ikke det største i nyere tid. Kim Christesen vender tilbage som træner i barndomsklubben, hvor det hele startede, og han afsluttede med OL-deltagelse i kuglestød i London i 2012. SIK80 vender tilbage med flere fakta om Kims tilbagevenden til klubben.

Træningstider kan ses på SIK80.com

Skriv en kommentar......