d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Politisk status på faunapassage ved Sæby Vandmølle

12. august 2019 - kl.10:19 - af:

Vandmoelle600x250

På det første møde efter sommerferien i Teknisk Udvalg den 12. august får politikerne forelagt en status på planer om et detailprojekt for en faunapassage ved Sæby Vandmølle.

Det blev i 2018 besluttet, at man ville lave et detailprojekt med henblik på at skabe faunapassage ved Sæby Vandmølle.

Teknisk Udvalg har tidligere besluttet, at projektet skal tage udgangspunkt i det skitseprojekt, som DTU Aqua har udarbejdet. Der blev i sin tid afsat 300.000 kr. hertil, og der har været afholdt udbud på et færdigt detailprojekt.

Imidlertid vurderede begge indbudte rådgivere, at der var så mange ubekendte i forhold til jordbundsforhold, funderings af nærliggende huse m.v., at de ikke ville tilbyde en fast pris på opgaven. Udbuddet blev derfor aflyst.

Forleden – den 5. august – er et nyt udbud udsendt til de samme rådgivere – denne gang med en prioriteret liste over de vigtigste emner for at få undersøgt en fast pris. Det sker for at kunne få flest og bedst mulige undersøgelser for det afsatte beløb. Det forventes, at undersøgelserne kan være færdige i løbet af 2019.

Kommunaldirektøren indstiller forud for mødet, at Teknisk Udvalg tager orienteringen til efterretning.

Tekst: Per Rye

 

 

 

Skriv en kommentar......