d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Så går skoleåret i gang på Sæby Skoleafdeling

11. august 2019 - kl.17:44 - af:

saeby skole_600x250

Mandag d. 12. august går det nye skoleår i gang på Sæby Skoleafdeling. Det markeres med en festlig begivenhed, hvor skolens nuværende elever varmer op til at give de yngste elever en god skolestart.

Når de omtrent 310 elever fra 0. til 4. årgang med skoletasken på ryggen træder ind på Sæby Skoleafdeling mandag morgen, vil der blive taget godt imod dem. For de vil blive mødt af deres lærere og repræsentanter fra Frederikshavn Kommune. Traditionen tro startes skoleåret nemlig med en fællessamling i skolegården kl. 07.45, hvor der bydes velkommen efter en forhåbentlig god sommerferie.

En af dem, som glæder sig til at byde eleverne velkommen tilbage er Formand for Børne- og Ungdomsudvalget Anders Brandt Sørensen.

– Vi markerer ikke kun starten på skoleåret for de elever, der vender tilbage efter sommerferien. Vi markerer i den grad også starten på det nye liv som elev, der venter de alleryngste elever, nemlig 0. årgang. Og her handler det for os alle sammen om at aftale, at vi tager ekstra godt imod dem, så de kan få en god start på deres nye liv som elever, siger han.

De nye elever skal have en blød landing
De 38 helt nye elever, der skal starte på de ”blå hold” – altså 0. årgang – møder først kl. 10.00 sammen med deres forældre. Og inden da har de ældre elever og deres lærere altså givet håndslag på, at alle gør en god indsats for at give de nyeste elever en behagelig skolestart. Det fortæller Jesper Koldtoft, afdelingsleder i Skoledistrikt syd.

– Skolens personale har i denne uge været i gang med forberedelserne til det nye skoleår. Klasselokaler er blevet gjort klar, bøger og materialer er fordelt, der er ryddet op og pyntet op, og årsplanerne er lagt ind i systemet. Nu mangler vi bare at vores dejlige elever kommer og skaber liv i skolen, siger han.

Ved morgensamlingen vil der også blive formidlet forskellige nyttige informationer om skoleåret og ikke mindst får alle eleverne en lille reminder om at hjælpe deres forældre med at være særligt opmærksomme i trafikken her, hvor der pludselig igen er mange (også helt nye) trafikanter på veje, fortove og cykelstier.

Skoleelever

 

Skriv en kommentar......