d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Jakob Ellemann Jensen til Venstres Sommermøde i Dybvad

9. august 2019 - kl.8:59 - af:

Knudseje 2018 5 kopier

Venstre i Frederikshavn melder klar til årets sommermøde, og det er endnu en gang lykkedes at få en rigtig spændende taler til Vendsyssel. Det er nemlig Fhv. Miljø og Fødevareminister, nu nyvalgt som politisk ordfører Jakob Ellemann-Jensen, der den 26. August kommer til Frederikshavns kommune.

Der er vælgerforeningerne i Albæk og Dybvad/Skæve der står for arrangementet der som vanligt finder sted på Herregården Knudseje ved Dybvad.

– Vi er rigtigt glade for at en af Venstres absolut topfolk, vil besøge os til sommermødet. Det bliver spændende at høre Jakob Ellemann-Jensens vurdering af den politiske situation nu her efter valget.

Jakob Ellemann havde jo selv et rigtigt flot valg, og han er et spændende bud på en ny formand for Venstre, når Lars Lykke Rasmussen engang giver stafetten videre.

– Vi forventer et stort fremmøde til mødet der indledes med spisning og almindelig hygge, alle er velkommen det kræver blot at man tilmelder sig, udtaler Formand for Venstre i Dybvad /Skæve Lars Mellemkjær.

Skriv en kommentar......