d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"De sjoveste dage i min sommerferie

9. august 2019 - kl.10:19 - af:

springteam

Sådan lyder det fra flere af deltagerne på Springteam Sæbys Spring Camp, som netop er afsluttet. Tre dage med masser af fede spring, kreative aktiviteter, fest, lækker mad og hyggeligt fællesskab på højt plan danner rammen om spring campen, som afholdes den sidste uge af skolernes sommerferie – i år er det for 13 år det afholdes.

– Spring Campen kan ses både som afslutning på den sæson vi netop går ud af, samt et brag af en opstart på den nye sæson, siger Anne Merete Henriksen, træner for de mindste gymnaster i klubben. – Vi har efterhånden fået skabt en tradition med spring campen, hvor vi både tilbyder overnatning og dagskole. Vi oplever, at det er en plus, at der er mulighed for begge dele. På den måde rummer vi alle, og kan se, hvordan gymnasterne lærer nyt sammen.

Trænere og frivillige nyder de tre dage sammen med de forventningsfulde gymnaster, og giver dem de bedste oplevelser. Ud over en masse tid i hallen med spring og rytmetræning er det sociale i fokus. Gymnasterne er sammen på tværs af hold, så der opstår nye venskaber. Gymnasterne er primært fra Sæby, men klubben har især i år oplevet stigende interesse fra oplandsbyerne. 

– Vi har haft tre dage sjove dage, hvor vi har hygget os, og det er rigtig godt at være sammen med en masse andre gymnaster, fortæller Andrea Lundgreen og Julie Kobberup, som begge er mini-gymnaster. De har været med på camp tidligere og har glædet sig til at se hvad trænerne havde fundet på at sjove ting til dette års camp. – Vi har lært nye spring og forskellige rytmeserier, så vi glæder os super meget til at starte op med træning i næste uge. Måske kan man sige, at det har været de sjoveste dage i vores ferie, siger pigerne. 

Trænerne er med i alle aktiviteter både i og uden for hallen, hvilket også betyder meget for sammenholdet i klubben.

– Formålet med campen er ikke kun at træne springgymnastikken, men også at tilbyde forskellige aktiviteter så som bagning, lave slim, Yoga, lære en nye rytmeserie, svømmehal, være cowboy for en aften med linedance, samt discoaften, som er den store festaften hvor børn og trænerteamet bruger den sidste energi på dansegulvet. På den måde sikrer vi, at alle får ikke bare én, men mange succesoplevelser med hjem, fortæller Anne Merete Henriksen, samtidig med, at hun understreger, at det her var ikke muligt uden den fantastiske forældreopbakning vi har, som står klar i køkkenet, som puttevagter, hjælper til i svømmehallen og kommer med hjemmebag.

Om et år står Sæby Spektrum efter planen klar, så forventningerne til næste års spring camp er allerede begyndt at spire hos både trænere og gymnaster. Sæsonstart i Springteam Sæby er d. 19. august og der er åben for tilmelding til holdene på klubbens hjemmeside.

Skrevet af Louise Lundgreen

IMG_7390 IMG_7368

Skriv en kommentar......