d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"10 års Jubilæum hos Det Glade Ishus på Havnen i Sæby

9. august 2019 - kl.12:07 - af:

600x250_Det glade ishus
I dag, lørdag, er det 10 år siden Erik Schack sagde ja til at overtage Det Glade Ishus, som han længe havde ønsket sig. Så da den tidligere ejer Karen Jensen endelig sagde ja til at sælge, slog han til med det samme.
De første par år var der ikke mange ansatte, ud over familien, men Ishuset blev hurtigt populært, og i dag er der 12 – 14 ansatte, som er klar til at servere en dejlig stor hjemmelavet is, og mulighederne er mange.
Erik Schack, som på 5. år kæmper en hård kamp, efter han den 4. august 2014 kom alvorlig til skade på sit job hos Falck, er i dag en plaget, men dog glad mand, som sætter stor pris på sit uvurderlige personale, familien og alle de glade kunder, faste som turister, der sommeren igennem besøger Det Glade Ishus. “Uden dem havde Ishuset ikke eksisteret i dag”, siger han.
Der for skal 10 års dagen fejres, og det sker med et rigtig godt tilbud, som gælder lørdag og søndag. En vaffel med 2 kugler valgfri is, softice og flødebolle til kun 30 kr.
Nyd den på Havnen lørdag eller spis den, når flaget spilles ned for sidste gang, søndag. Det Glade Ishus vil stadig være åbent hver dag frem til kl. 20, så nyd en dejlig is, mens solen går ned over Havnen.

Skriv en kommentar......