d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Så spiller musikken på sidste vers for i år

8. august 2019 - kl.6:30 - af:

Flagnedspilning_600x250

Trompetister fra Sæbygarden og Musikkorps Sæby har trofast spillet flaget ned hele sommeren.

På søndag fejres dette fra middag og til kl. 21 med musik på Væftspladsen på Sæby Havn. Sæby tyrolerorkester, Sæbygarden og Musikkorps Sæby står for arrangementet og har planlagt en bred vifte af musikalske indslag. Ud over arrangørerne, vil Volstrup Harmonika orkester, Trio Acapella, Sæby Gospelkor, Blue Note Choir og Ibsens Kapel underholde på pladsen.

Sæby Kirkes klokkespil vil lyde ud over pladsen kl. 19.45.

Traditionen med trompetister på havnen ved flagnedtagning begyndte i 1988, så det har kørt i 31 år. Musikken på molen samler sommeren igennem mange mennesker. Sejlerne stryger deres flag på bådene og når vejret arter sig, kan det ikke blive bedre.

Der vil være mulighed for at købe mad og drikke på pladsen.  Galleri Værftet har deres sidste åbningsdag, og isbutikker og spisesteder på Sæby Havn står også klar til at servicere alle der møder op.

Skriv en kommentar......