d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ugens Bolig: Hyggeligt byhus med flot havudsigt

4. august 2019 - kl.10:47 - af:

DJI_0096_600x250

home Sæby – Læsø: Dette skønne hus ligger i den hyggelige smalle gyde ned mod havnen og ishuset. Der er omgivet af charmerende pudsede huse med røde tegltage og udsigten fra første sal er utrolig skøn ud over de smukke huse, Sæby Kirke og selvfølgelig de dejlige blå hav.

Lille vej fører ind bag huset til carport og vestvendt have. En del af gården er lavet til en lukket udestue, der fungerer som indgangsparti til huset. Man kommer ind i pæn lys entrémed trappe til første sal og adgang til køkken, stue og gæstetoilet.

Et nydeligt køkken i lyse cremede farver med fyldningslåger og mosaik bordplade. Alt i hvidevarer og åbent til dejlig spiseplads. Der er lyst laminatgulv ført gennem køkken og videre ind i den store hyggelige stue. Her kommer masser af lys gennem de 4 østvendte vinduer mod gaden.

Den originale trappe til første sal er beklædt med lyst tæppe og ovenpå fortsætter de lyse laminatgulv. Man kommer op i et lyst repos med skrivebordsplads og videre ind i et dejlig lyst værelse i kvisten mod øst. Herfra skøn udsigt over de smukke hustage og Sæby Kirke. Et stort lækkert badeværelse med hjørnebruser, badekar samt pænt skabsarrangement ligger også på denne etage sammen med et stort fint gavlværelse mod nord, som har en ufattelig fin udsigt ned til åen og stranden med de fine blå hav. Hele første sal er med hvidmalede trælofter og væggene er pænt hvidmalet.

Her er tale om et fint lille hus i Sæbys mest attraktive område med en fantastisk stemningen og charme.

Kontantpris: 1.998.000

Udbetaling: 100.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.307

Energimærkekarakter: C

Boligareal: 125 m2

Carport: 26 m2

Grundareal: 309 m2

Skriv en kommentar......