d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Skønt nyt EBK hus på stor naturgrund

4. august 2019 - kl.0:08 - af:

Ejendommen2 kopier

Nybolig Sæby: Velkommen til sommerhusområdet mellem Lyngså og Voerså, området indbyder med sine store grunde til afslapning i den skønne natur.

Her er både skov, strand og masser af fred og ro samt et rigt dyreliv. Stensnæs rev, som er kendt for sit fugleliv, ligger i umiddelbar nærhed. Kører man ca. 12 km nordpå kommer man til Sæby hvor der er gode indkøbsmuligheder, hyggeligt bymiljø omkring torvet og en livlig lystbådehavn. Lidt syd for sommerhuset, ca. 4 km, i Voerså er der et hyggeligt spisested ved åen, hvor der også er udlejning af vandcykler, kanoer, og her er der også en fin lystbådehavn. Badestranden ved Lyngså er fantastisk, med flot sandstrand og klitter hvor man kan sole sig i læ for vinden og ligge helt uforstyrret.

Man parkerer foran huset som har indkørsel fra Birkedalsvej. Foran huset er der bygget en stor træterrasse hvor man kan nyde solen det meste af dagen. Der er træ/alu vinduer i hele huset samt varmepumpe der både kan varme og køle og som kan styres fra mobilen, da varmepumpen er på WI FI.

Indgangen til huset er via bryggers eller køkken. Bryggerset har klinkegulv med store lysegrå klinker, her er god skabsplads og det er også her vaskemaskinen er installeret. Adgang/stige til hemsen er også fra bryggerset.

Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, her er hvide skabe og en “køkken-ø” som adskiller mod stuen. Her er alle hårde hvidevarer.

God arbejdsplads hvor man samtidig kan være i kontakt med resten af familien når der laves mad.

I stuen er der god plads til spisebord samt en sofa/hygge gruppe. Uanset om man sidder ved spisebordet eller i sofagruppen har man en fin udsigt til haven. Midt i rummet står brændeovnen som kan ses fra både spiseafdelingen og sofaafdelingen, desuden er der udgang til overdækket træterrasse fra stuen.

Adgang til husets 3 værelser og badeværelse er også fra stuen. I to af værelserne er der møbleret med dobbeltseng og i det sidste værelse er der køjeseng. På alle værelser er der god skabsplads. Badeværelset er fint indrettet med bruseniche og klinkegulv med klinker magen til dem der ligger i bryggerset.

Udenfor er der legehus og gyngestativ til børnene samt udhus til redskaber m.m. Foran huset er der sået græs således at når det er vokset op kan man spille bold og badminton her.

Godt isoleret sommerhus som er ideel til helårsbeboelse for pensionister.

Her kan man erhverve sig et helt nyt hus med indbo til under “byggeprisen” og selv sætte sit præg på både hus og udenomsarealer. Vi glæder os til at fremvise dette fine hus – kontakt os på 9840 1200 for aftale en fremvisning.

Link: https://www.nybolig.dk/fritidshus/9300/engholmsvej/105085/933243

Sag nr.: 933243

Adresse: Engholmsvej 10, Lyngså, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.298.000,-

Udbetaling: Kr. 65.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.178,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 5.513,-/4.745,-

Bolig areal: 73 m2

Grund: 5.400 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 2019

Skriv en kommentar......