d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Målfest til premieren i Danmarksserien

4. august 2019 - kl.10:15 - af:

Skjold premiere

Lørdagens præmiere på Sparekassen Vendsyssel Arena, blev nøjagtig lige så spændende som man kunne have ventet.

Viby IF fra det midtjyske gæstede Skjold og med en top 5 placering sidste år i Danmarksserien, så var det et af de hold man kunne forvente sig meget af.

Det lykkedes dog Skjold, der var kommet godt fra start, at score første gang efter mindre end 5 minutters spil, sikke en drømmestart.

Herefter var det som om lidt af initiativet blev lagt over til udeholdet, som fik mere spil, men stadig ikke de helt store mål chancer.

En sådan chance fik Jakob Kristensen fra Skjold til gengæld, efter ca. en halv times spil og pludselig var stillingen 2-0 til hjemmeholdet.

Resten af halvlegen bølgede lidt frem og tilbage og med hårdt spil til tider, hvilket resulterede i 2 gule kort, begge til udeholdet.

I anden halvleg kom gæsterne, fra Viby, ud som lyn og torden og havde indenfor det første kvarter ikke mindre end 2 skud på målrammen, alligevel var det endnu engang hjemmeholdet, der efter 63 minutter kunne juble over scoring til hele 3-0.

Der skulle dog ikke gå mere end små 10 min før udeholdet kom på tavlen til 3-1 og 10 minutter efter også til 3-2, lige spændende nok kunne man fornemme blandt tilskuerne, men med 8 minutter igen fik Jakob Christensen lukket kampen på en friløber, til resultatet 4-2 til Skjold.

En ganske spændende og underholdene kamp med ikke mindre end 7 gule kort, en del af dem for brok og fustration over dommerens kendelser.

Skriv en kommentar......