d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Der er stille på Langtvedvej i Sæby

22. juli 2019 - kl.6:34 - af:

Langtvedvej

Vejen, der fører fra Frederikshavnsvej og til Langtved, langs Nellemanns Have er i øjeblikket spærret ved hovedindgangen til Æblehaven.
Det skyldes at der kloakeres og nedlægges kabler på stedet i forbindelse med udstykningen af nye paraceller. Asfalten er derfor fjernet, og man kan ikke komme til Langtved andet end via Sæbygaardvej og Gedebjerget.

Udstykningerne sker på Vangkær og skulle efter planen være klar til bebyggelse ved udgangen af året, men som man kan se deroppe, ligger der et stort arbejde forude med kloakering, nedlæggelse af kabler og anlægning af veje og stier.
Ialt udstykkes der 27 grunde på den nye Vangkærvej, men allerede nu er hovedparten af grundene solgt. Det er EDC Jensen & Riise, der formidler salget.

Entreprenørfirmaet Svend Aage Christiansen forestår gravearbejdet, som ikke er nået helt så langt, som de havde ønsket. Og lige nu er der stille, meget stille. Sommerferien er sat ind, og der sker stort set intet lige nu. Ærgerligt at man ikke nåede at blive færdig med Langtvedvej, således adgang til både Nellemanns Have, Gedebjerget og Langtved kunne være foregået mere lempeligt, end det nu er muligt, men som man siger, det skal være skidt før det kan blive godt.

En kommentar til: “Der er stille på Langtvedvej i Sæby”

  1. Lennart Hårdberg Nielsen den: 22 juli - 2019 07:27

    Bor til leje på en ejendom hvor der var brand i en lade 1.april. Svend Åge Christiansen skulle rydde op efter branden, det er bare ikke sket endnu. De må have meget travlt

Skriv en kommentar......