d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Naturbrand på Rønbrovej i Sæby…

16. juli 2019 - kl.19:49 - af:

Naturbrand_600x250

Nordjyllands Beredskab blev i dag kl. 15 kaldt til Rønbrovej. En mand havde lugtet noget brændt på sin tur i det fri, og ved nærmere undersøgelse kunne han konstatere, at fornemmelsen for, der var noget galt, var god nok.

Et naturstykke på ca. 400 m2 i en eng var brændt, da Beredskabet nåede frem til stedet.

Ilden på stedet blev hurtigt slukket, men efterslukning i en natur, der er så tør som nu, tager tid, så med termisk kamera og slange blev hele stykket gået efter flere gange for at sikre, alle gløder var blevet slukket, og brandfolkene vaskede området igennem endnu engang, inden de kunne returnere til stationen i Sæby.

Ingen mennesker eller dyr (så vidt vides) kom til skade ved branden.

Skriv en kommentar......