d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæbynit på løbetur angrebet fra oven

9. juli 2019 - kl.5:19 - af:

Dan_600x250

“Gennem årene har jeg løbet tusindvis af kilometer, alle mulige og umulige steder, både her i Danmark og i udlandet. Har løbet i øde naturområder, nationalparker mm, men har aldrig oplevet noget som det, der hændte på min løbetur mandag eftermiddag her i Sæby.

Ofte løber jeg – som på dagens løbetur syd ud af byen, op ad Hedevangsvej og drejer så til venstre ud gennem et skønt naturområde og ender så på Sølystvej.
Ca 200 meter efter at have forladt Hedevangsvej sker der det, at jeg hører et eller andet sus, men inden jeg når at reagere, får jeg et enormt slag i baghovedet. En brøkdel af et sekund senere får jeg syn for sagen. En kæmpe rovfugl viser sig over mit hoved, den stiger til vejrs, men lidt senere kommer den farende ned mod mig igen bagfra. Denne gang når jeg at vifte med armene og råbe af den, så den stiger igen til vejrs. Jeg stopper og brækker en gren af et træ , som jeg så løber og vifter med, under nøje opsyn oppefra (sikkert et kønt syn). Efter nogle hundrede meter bliver der lidt tættere med træer, nu ser det heldigvis ud til at jeg har mistet min følgesvend.

Sjovt at det skulle ske næsten uden for sin egen dør.

Så kan man da også skrive den oplevelse på sit CV – med en lille rift i hovedet til følge.

Jeg har ingen forstand på fugle, men det kunne da være, der var andre, der har viden om, hvad det kunne være for en fugl”, fortæller Dan Højgaard Kristensen.

Har nogen et bud, så skriv gerne. Det er sikkert en større fugl med unger, der skulle beskyttes fra den farlige løber.

IMG_20190708_161435_resized_20190708_041931281 kopier

Skriv en kommentar......