d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Spar flyveturen til Bruxelles, Berlin, Seoul og Beijing

8. juli 2019 - kl.8:08 - af:

AnttiLaitinen_lake kopier

Hvis man gerne vil spare lidt på flybilletterne eller i øvrigt slet ikke har planlagt at tage af sted til nogen af de ovennævnte destinationer, kan man hos udstillingsstedet Efter et Nyt Minut i Sæby alligevel komme lidt afsted ved at lægge turen forbi Vestergade 30 – helt gratis og uden rejsestress.

Den finske kunstner, Antti Laitinen, udstiller for tiden i Bruxelles på La Patinoire Royale – galerie Valérie Bach, Beijing Riverside Art Museum, Savina Museum of Contemporary Art i Seoul, Haus am Lützowplatz i Berlin og – pudsigt nok – hos Efter et Nyt Minut i Sæby.

Antti Laitinen har igennem sin kunst de sidste mange år arbejdet fokuseret på at undersøge arbejdets ”natur” og menneskelivets til tider absurde og nyttesløse livtag med den virkelige verdens krav og forventninger.

Her i ferieperioden, hvor de mørke vintermorgener med madpakker og huskesedler er langt væk og erstattet af lyse nætter, fiskefrikadeller fra Helene og generel lediggang, kan turen forbi Laitinens univers, hvadenten man tager til Bruxelles, Berlin, Seoul, Beijing eller Sæby gågade måske minde en om, at man skal bruge tiden og sig selv med omtanke. Om ikke andet kan man resten af juli måned i Sæby gågade stifte bekendtskab med en spændende og anerkendt kunstner, der udstiller verden over.

Man kan læse mere om kunstneren på anttilaitinen.com.

Skriv en kommentar......