d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Smukt fritidshus beliggende ved børnevenlig badestrand

6. juli 2019 - kl.0:58 - af:

26- kopier

EDC Jensen & Riise: I Sønderklit ved Lyngså få minutters gang fra en af Nordjyllands bedste og mest børnevenlige sandstrande ligger dette smukke fritidshus på en naturskøn grund omkranset af lægivende træer. Området omkring fritidshuset består af dejlig natur med skov, strand og kuperede åbne landskaber, hvor der blandt andet er særdeles gode muligheder for strandfiskeri og for windsurfing. Den gamle købstad Sæby ligger kun knap 6 km. herfra, hvor der findes gode spisesteder, hyggelige gader, skønne specialbutikker og ikke mindst et aktivt og spændende havnemiljø.

Dette spændende og velindrettede fritidshus fremstår overalt i pæn og flot stand, hvilket man straks fornemmer når man træder ind i den rummelige entré med loft til kip, hvor man med glæde kan byde sine gæster velkommen. Videre frem i dette smukke hus finder man køkkenet, der ligger i åben forbindelse til stuen. Der er virkelig lagt op til hygge og afslapning i den skønne stue, der med de store flotte vinduespartier sikre et fantastisk lysindfald og på dage hvor vinden rusker i havet, kan man lune sig ved den hyggelige brændeovn, der er centralt placeret i stuen. Fra stuen er der udgang til både nord- og vestvendte terrasser, hvor der er god plads til at grille dagens fangst sammen med både familie og venner. Herudover to dejlige badeværelser med brus og gulvvarme, fire lyse værelser, hvoraf de tre med skabe og det fjerde med et godt viktualierum og udgang til skøn overdækket østvendt terrasse, hvor morgenkaffen kan nydes alt i mens solen står op – en fantastisk mulighed for, at samle energi til resten af dagen. Udover den helt unikke beboelse er der både et integreret udhus og værksted begge med god plads til opbevaring og i værkstedet er der rig mulighed for at udfolde sine kreative ideer. Tillige brændeskur med udvendig håndvask, hvor dagens fangst kan renses inden den skal på grillen, derudover en dejlig udendørs bruser.

Går I og drømmer om et indflytningsklar fritidshus i absolut bedste materialer, hvor der er tid til afslapning og mulighed for at lade roen sænke sig, så er Emmasvej 7 værd at kigge nærmere på.

Adresse: Emmasvej 7, Lyngså

Mægler:  Lars Jensen

Sagsnr.  93005081

Type:  Fritidshus

Boligareal: 105 m2

Grundareal: 1316 m2

Rum:  5

Værelser: 4

Antal plan: 1

Byggeår: 1999

Ombygget: 2012

Pris: 2.498.000 kr.

Ejerudgifter: 1.981 kr.

Skriv en kommentar......