d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Realmæglerne Sæby: Stor bolig med dejlig ugeneret udsigt

6. juli 2019 - kl.15:14 - af:

ejendommen_600x250

I udkanten af Stenhøj, faktisk et af de sidste huse i den sydlige bydel, med skøn og ugeneret udsigt, finder du denne velholdte og spændende bolig fra 1977. Boligen er på 120 m2 i stue- og grundplan, med en 16 m2 sydvendt udestue. Kælderen er også på 120 m2, hvor de 23 m2 er anvendt på en integreret garage. Grunden er på 1.200 m2 og haven er nem at holde.

Velkommen indenfor til, hvad der kan betegnes som ‘Back in time’, eller ren retro-stil. Du kommer nemlig ind i en bolig, indrettet fra dengang, mønstrede tæpper og tapeter i fin samhørighed, var på mode.  Boligen er godt isoleret, da det er opført til el-opvarmning.

Stueplanen er indrettet med en god stor entre i åben forbindelse til fordelingsgangen, der giver dig adgang til boligens andre rum. I den store sydvendte vinkelstue er der både plads til sofahjørne og en stor spiseplads. Fra udestuen får du direkte adgang til haven og balkon’en, hvorfra du kan nyde morgenkaffen. Det store køkken er med originale 70’er elementer og moderne hvidevarer, samt en god spiseplads. Her er to værelser og et regulært østvendt soveværelse med skabsvæg. Badeværelset er ren retro med brunlige fliser, brusehjørne, gulvvarme og et nyere to-skyls toilet.

I den højloftede kælder får du et stort bryggers med hvide mosaik-sten på gulvet, et viktualierum, trappe til boligen og direkte adgang til garagen, et stort disponibelt værelse, en gildesal, der kan indrettes til to mindre rum, samt et dejligt stort badeværelse med kar.

Stenhøj er et naturskønt og roligt sted at bo. De sidste mange års hussalg har været til personer, der vil området, og som sætter i stand og bliver boende. Du får nemlig meget mere bolig for pengene, når du bor udenfor bygrænsen. Du vil få ca. 5 min til Lendum og Østervrå, og 14 til Sæby og Frederikshavn, og endnu kortere til gode og hjælpsomme naboer. Det kan man da kun synes godt om.

Boligen kan anvendes som fritidsbolig, da Hjørring Kommune ikke opretholder bopælskravet.

For yderligere information og ønske om fremvisning af denne skønne retro-bolig kan du kontakte Sanne på tlf. 72 260 760 / 9300@mailreal.dk – alle ugens dage

Link: https://www.realmaeglerne.dk/bolig/41419028-hoerbylundvej-204-stenhoej

Sagsnr.: 41419028

Adresse: Hørbylundvej 204, Stenhøj, 9900 Frederikshavn

Ansvarlig ejendomsmægler: Sanne Saabye

Type: Villa / Sommerhus

Kontant pris: 595.000 NYHED

Udbetaling: 30.000

Ejerudgift pr. md.: 1.194

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: 2.458 / 2.136

Bolig areal: 120 m2

Kælder areal: 97 m2

Garage, integreret: 23 m2

Grund: 1.200 m2

Stue/vær.: 1/4

Opført: 1977/1986

Energimærke: E

Skriv en kommentar......