d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Flere ønsker nøglefærdigt køkkenprojekt

6. juli 2019 - kl.6:44 - af:

tvis lotte 5

Tvis Køkkener i Sæby oplever, at mange gerne vil slippe for besværet med at koordinere flere håndværkere, når køkkenet skal udskiftes og renoveres.

Drømmen om et nyt køkken handler om at opnå et bestemt udtryk og stemning, men i høj grad også om nyindretning af rummet. Det involverer ofte både køkkenmontør og flere håndværkere, og for at undgå at køkkendrømmen ender i et uoverskueligt byggeprojekt vælger flere at bede køkkenbutikken om at styre ombygningen.

Køb af et nyt køkken er en stor beslutning. Og når først udtryk, farver og materialer er valgt, skal familien tage stilling til, hvordan det sociale samlingspunkt skal indrettes. Skal der rives en væg ned for at åbne ind til spisestuen, skal VVS- og elinstallationer flyttes, nye fliser sættes op, og gulvet skiftes? Ombygningen involverer lynhurtigt en, to, tre eller flere håndværkere.

Tvis Køkkener har taget konsekvensen og udviklet et nyt serviceprodukt, hvor forhandlere påtager sig at varetage styringen af ombygningen:

”Mange køkkenkøbere har hverken tid eller overskud til at lave aftaler med håndværkere, tage hjem fra jobbet for at låse op og følge op på leveringer. Derfor vælger de en såkaldt nøglefærdig køkkenrenovering, hvor de afleverer deres nøgle til os, og vi står for det hele,” siger kædechef Per Sander, Tvis Køkkener.

Udvidet garanti
Tvis Køkkener påtager sig med byggestyringen at indhente tilbud, koordinere med hver enkelt håndværker og sørge for, at de kommer i den rigtige rækkefølge.

”Vi sikrer derfor, at køkkenprojektet gennemføres på den korteste tid, og at kunden derfor sparer tid, penge og bekymringer,” pointerer Lotte Kristiansen, Tvis Køkkener i Sæby.

Monteringen af et køkken udføres af Tvis Køkkeners certificerede montører og medfører en udvidet garanti fra to til fem år. Tilsvarende samarbejder Tvis Køkkener med håndværkere, som, de ved, kan holde kvalitetsniveauet og tidsplanen.

 Tvis-Future-Nordic-Eg-1_WEB kopier Tvis-Lejre-Culture-Hvid_WEB kopier

 

Skriv en kommentar......