d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"25 år med fodboldskole hos IF Skjold Sæby

4. juli 2019 - kl.15:06 - af:

Skjold_Fodboldskole

I anledning af IF Skjold Sæbys 25 års fodboldskole jubilæum, var Michael Koch Sørensen forbi Sparekassen Vendsyssel Arena onsdag for at overrække diplom til Skoleleder Dennis Poulsen og trænerleder Mads Boelskifte samt en landsholdstrøje, som Axel Degn Poulsen fik på.

På fodboldskolen er der 71 fodboldglade piger og drenge, som træner fodbold fra kl. 09.00 – 15.00 mandag til fredag. De er delt ind i 4 grupper, hvor de har en træner og en trænerassistent tilknyttet. Trænere og assistenttrænere kommer alle fra IF Skjold Sæby, hvor flere af dem er trænere og spillere.

Børnene på fodboldskolen kommer primært fra IF Skjold Sæby, men også fodboldglade børn fra Frederikshavn, Østervrå, Voerså, Dybvad og Hørby har fundet vej til fodboldskolen.

 

Skriv en kommentar......