d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Asger Mortensen (V): Hal-harmoniseringen der strandede

2. juli 2019 - kl.8:03 - af:

Asger Mortensen copy

Borgmester Birgit S. Hansen siger til Nordjyske Stiftstidende den 19. juni, at det er ikke særligt sjovt af være borger i Frederikshavn Kommune i øjeblikket. Hendes indignation skyldes at udligningsmodellen mellem landets kommuner ikke er fair. Birgit S. Hansen siger til avisen at modellen ikke leverer det som var hensigten – nemlig at sikre alle landets kommuner nogenlunde lige muligheder for at tilbyde borgerne velfærd ved et nogenlunde lige beskatningsniveau.

Med denne ædle holdning er det uforståeligt at hendes parti med et pennestrøg stoppede processen for at få lavet en fair tilskudsmodel for de selvejende haller i kommunen.

Vi havde i Kultur- og Fritidsudvalget arbejdet med en halharmoniseringsmodel som sikrede brugerne af hallerne lige muligheder uanset hvor hallerne er placeret i kommunen.
Venstre havde håbet, at med præcis samme beskatningsniveau kunne skabe det samme serviceniveau i hallerne så det kunne blive lige sjovt for alle at gå til idræt.

Skriv en kommentar......