d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Springteam Sæby søger om kommunal sponsoraftale

18. juni 2019 - kl.7:55 - af:

springteam sæby1_600x250

På Økonomiudvalgets kommende møde den 19. juni er en ansøgning fra Springteam Sæby om indgåelse af sponsoraftale på 100.000 kr. for sæsonen 2019-2020 til fortsat udvikling af klubbens elitesatsning for unge gymnaster og til fortsat udvikling af Sæby som kraftcenter for TeamGym i Jylland.

Klubben oplyser, at man har ca. 200 gymnaster, fordelt på bredde såvel som elite. På landsplan er klubben rangeret som en af de bedste og har 5 landsholdsgymnaster.

Som kraftcenter følger øgede udgifter til bl.a. træningslejre, landsholdssamlinger, redskaber samt uddannelse af trænere.

Klubbens seniorhold har i samarbejde med Viborg opnået en 3. plads ved de nordiske mesterskaber for elitehold. Fra dette stævne streamede DR og lavede et udførligt sammendrag, der blev vist i DR1.

Talentarbejdet har medført, at man tiltrækker gymnaster også uden for Frederikshavn Kommunes grænser. I 2018 har man opnået gode resultater i stort set alle årgange ved DM, JM og lokale mesterskaber, og i begyndelsen af 2019 har man opnået særdeles gode resultater ved kvalifikationsstævne til DM.

Springteam Sæby ønsker at tiltrække de bedste trænere og give gymnasterne optimale muligheder for at udvikle sig.

Tilbage i marts måned afholdtes i Arena Nord første runde af DM for minigymnaster med ca. 2.000 gymnaster, ledere og forældre. I februar afholdtes i Sæby Fritidscenter talentkonkurrence med 500 gymnaster og ca. 700 tilskuere.

Som modydelse tilbydes at synliggøre Frederikshavn Kommune ved de mange stævner, man deltager i, via dragter og andre synlige effekter samt i stævneannoncer, på klubbens hjemmeside og på Facebook m.v.

For sæsonen 2018 indgik Frederikshavn Kommune en sponsoraftale på 15.000 kr.

I henhold til den vedtagne politik vurderes elitesponsorstøtte individuelt og besluttes af Økonomiudvalget. Sponsorstøtte gives med baggrund i den markedsføringsmæssige værdi for kommunen. Den markedsføringsmæssige værdi for kommunen vurderes med baggrund i niveau og i forhold til publikumsinteresse og eksponering i medierne – primært TV, hvor man kan se reklamer på trøjer og bander mv., men også med baggrund i omtale i radio, aviser og andre medier før, under og efter kampe/stævner.

Der er i 2019 budgetmæssigt afsat 670.465 kr. til sponsorater på eliteidrætsområdet. Derudover er der i budgettet en pulje til eliteidræt på 36.275 kr. På mødet foreligger yderligere en række ansøgninger fra andre klubber om lignende sponsorater.

Økonomidirektøren indstiller forud for mødet – med baggrund i den vedtagne politik og de vejledende retningslinjer for vurdering af sådanne ansøgninger og afsatte budgetbeløb – at der indgås en sponsoraftale med Springteam Sæby på 15.000 kr. – med modydelser som tilbudt. Udgiften forslås afholdt af det optagne beløb til sponsoraftaler på eliteidrætsområdet i budget 2019.

Læs mere om Springteam Sæby:
http://www.springteamsaeby.dk/

Tekst: Per Rye

 

Skriv en kommentar......