d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"25 orkestre fra fem lande gæster Sæby til Musikfesten

18. juni 2019 - kl.1:52 - af:

Musikkorps Sæby

Arrangøren af den 16. Internationale Musikfest Musikkorps Sæby arbejder på højtryk for at få alle detaljer på plads inden den store musikfest slås i gang den 28. juni.

En styregruppe på 11 medlemmer har det sidste år arbejdet ihærdigt med at forberede musikfesten. Opgaverne har været mange lige fra korrespondancen med alle orkestre og arbejdsgrupper, den musikalsk planlægning af 80 koncerter, indkvartering, festpladsetablering, annoncetegning og økonomi, og samarbejde med byens handlende.

Musikfesten, som finder sted hvert tredje år, har i år deltagelse af mere end 25 orkestre fra fem lande med tilsammen mere end 700 musikere. Som et særligt trækplaster, har Søværnets Tambourkorps givet tilsagn om at deltage. Desuden vil Stig Rossen være hovednavnet i forbindelse med Handelstandsforeningens Open by Night fredag den 28. juni. Musikkorps Sæby skal akkompagnere Stig Rossen og publikum kan se frem til en underholdende og varieret koncert/show på Sæby Torv.

Ved den sidste musikfest for 3 år siden havde musikfesten et tema med Abba musik. Ved dette års musikfest er det op til de enkelte orkestre at lave sit eget tema fra deres eget land eller område, så det bliver spændende at opleve hvad de enkelte orkestre finder på under deres koncerter.

 

Se hele programmet for musikfesten her: http://www.musikkorps-saeby.dk/program-musikfest-2019-2/

Skriv en kommentar......