d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Tvis Køkkener Sæby er Årets Gazelle i Tvis-kæden

17. juni 2019 - kl.10:35 - af:

Tvis_sæby_gazelle_WEB kopier

På årsmødet for Tvis Køkkeners forhandlere blev indehaver af Tvis Køkkener Sæby, Lotte Trier Kristiansen, overrakt prisen som Årets Gazelle 2018 i køkkenkæden.

Lotte Kristiansen åbnede sin køkkenbutik i 2015 og har siden da drevet forretningen på egen hånd. Forretningen er undervejs blevet udviklet og udvidet med endnu en medarbejder, og i 2018 har butikken, der leverer køkken-, bad- og garderobeløsninger til både privatkunder og erhvervssegmentet i det nordjyske, oplevet stor vækst. Det er bl.a. på denne baggrund, at titlen som Årets Gazelle 2018 i Tvis Køkkener-kæden uddeles.

”Lotte har i 2018 præsteret en rigtig flot vækst i butikken og formået at servicere både private kunder og erhvervskunder med god energi, højt humør og en positiv indstilling, vi alle kan blive inspireret af”, forklarer kædechef for Tvis Køkkener, Per Sander om baggrunden for valget af Lotte Kristiansen og Tvis Køkkener Sæby som Årets Gazelle.

Tvis Køkkener Sæby er en af 25 danske forhandlere af Tvis Køkkener, der leverer køkken-, bad- og garderobeløsninger produceret på egne fabrikker i Tvis ved Holstebro. Tvis Køkkener er Danmarks ældste køkkenfabrik og har produceret køkkener siden 1952.

Skriv en kommentar......