d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vil øge synligheden om Østervrå…

16. juni 2019 - kl.0:17 - af:

Østervraa_600x250

Østervrå Borgerforening ønsker at skabe mere synlighed om Østervrå og fortælle de mange gode historier, der er om byen.

Det vil man gøre, dels gennem traditionelle virkemidler og dels ved brug af film på de sociale medier, herunder Facebook. Borgerforeningen har valgt, at dette års arbejde skal fokusere på synlighed og på at fortælle om det gode liv, man har, hvis man bor i Østervrå.

Derfor søger man nu Distriktsudvalget om et tilskud på 25.000 kr. Det samlede budget er på 34.000 kr., og egenfinansieringen udgør i alt 9.000 kr. Udvalget behandler ansøgningen på dets kommende møde den 20. juni.

En gruppe frivillige har i begyndelsen af året lavet en pjece, der kort fortæller om Østervrå, om aktiviteter, om årets gang samt de mange tilbud, der er i byen. Foreningen ønsker at få denne pjece trykt professionelt, da den mener, at fotokopier ikke lever op til de forventninger, folk har i dag.

Idéen er, at alle borgere i Østervrå skal have et eksemplar, som de kan uddele til mulige tilflyttere. Dermed er alle aktive i at skabe synlighed om Østervrå.

Desuden vil man gerne have optaget 10 små film med 10 familier, som er flyttet til Østervrå, og en film af byen optaget med en drone, som skal lægges på byens 2 Facebook-sider. I den forbindelse planlægges en kampagne for at sikre, at filmene bliver liket og delt mest muligt.

Borgerforeningen beskriver ansøgningen som et ønske om hjælp til selvhjælp, eller rettere hjælp til at komme videre på et professionelt niveau med det, som er sat i gang.

Forud for mødet indstiller centerchefen for Teknik og Miljø, at Distriktsudvalget bevilliger 25.000 kr. til projektet af landdistriktspuljen.

Tekst: Per Rye

 

Skriv en kommentar......