d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"NEDSAT: Højtbeliggende med smuk udsigt

16. juni 2019 - kl.10:46 - af:

BILLEDE_49_IST_810-00768_8 copy

home Sæby – Læsø: Har du brug for meget plads til bolig og erhverv, eller har I lyst til at bo flere familier på samme gård, så er muligheden der nu! Denne ejendom ligger på et fantastisk højdedrag lige udenfor Sæby, med en storslået udsigt over Kattegat og kort vej til Frederikshavn og Sæby. Til ejendommen hører 8,5 ha jord, som bugter sig fint i det naturskønne terræn. Ejendommen består af et smukt hovedhus, som er facaderenoveret og har fået nyt tag i år 2000. Desuden er der tre længer opført i røde sten, som omkranser gårdspladsen. Den ene længe indeholder en selvstændig bolig og de andre indeholder stald og lade samt en stor erhvervsdel i to etager, som tidligere har været været anvendt til butik. Denne del kan opvarmes og holdes altid tempereret. Endvidere ligger der bag ejendommen en stålhal, som anvendes til maskinhus.

Hovedhuset har tidligere været opdelt i to lejligheder og har derfor stadig to køkkener. I øjeblikket anvendes hele stuehuset dog til en familie. Det samlede hus indeholder i stueplan: Forgang med dør til gæstetoilet, to stuer, hvor den ene har den smukkeste udsigt over havet, desuden stort dejligt køkken med spiseplads og ekstra køkken med spisestue, værelse med trappe til 1. sal samt godt bryggers med trappe til 90 m2 kælder. I kælderen er den ene side med forholdsvis høje vinduer og skøn udsigt over haven. I øjeblikket anvendes kælderen til opbevaring og værksted, men kunne fint gøres til en mere anvendelig kælder. På 1. sal er der 6 gode værelser, som alle har smuk udsigt over marker eller havet samt to badeværelser.

Boligdelen i den ene røde længe er på 175 m2 og ligger med hele den ene side ud imod havet. Derfor er der en fantastisk udsigt fra næsten alle rum. En hyggelig overdækket terrasse i gården vedr. hovedhuset, fører ind i en stor gang med adgang til bryggers og fordelingsgang samt et meget stort dejligt rum, hvor stue og køkken er sammenhængende. Der er pænt landkøkken med fyldningslåger og bredt komfur. I hele denne bolig har man bevaret det gamle staldloft, som giver en spændende rustikt atmosfære. Der er planker på gulvet i stuen og vinyl i køkkenregionen. I fordelingsgangen er der tre fine værelser og to badeværelser, som begge er med bruseniche og cremefarvede gulvfliser. En skøn og hyggelig bolig der fører ud til den enorme erhvervsdel.

Flere store lokaler der tidligere har været garnbutik med udgang til gæsteparkering og trappe til 1. sal, hvor man har vinduer i hele gavlen og dermed den vildeste udsigt. Hvem kunne ikke tænke sig at have atelier, kontor, udstilling eller lignende i disse store lokaler. Denne ejendom har så meget plads til både lager, opbevaring, hestehold og meget meget andet. Ja og samtidig kan man bo flere generationer eller bare flere familier på stedet. Et sted der SKAL opleves, bestil en fremvisning hos home.

Kontantpris:  kr. 2.995.000
Udbetaling:   kr.    175.000
Ejerudgifter:  kr.        6.041
Grund:          m2     85.225
Byggeår:                   1902
Boligareal:    m2          475
Erhvervsareal: m2    1.472
Emergimærke:                G

Skriv en kommentar......