d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Super flot ejerlejlighed med fantastisk havudsigt

15. juni 2019 - kl.9:31 - af:

Altan kopier

Nybolig Sæby: På havnen i Sæby ligger denne flotte ejerlejlighed med en helt fantastisk havudsigt. Her er der gåafstand til både centrum og strand som på en dejlig sommerdag oser af hygge. Der er masser af liv på havnen, når alle de flotte sejlbåde strømmer til og med den skønne tradition at spille “flaget” ned, er der gode muligheder få en skøn aftentur.

Området omkring Sønderstrand 1 er skønt og vedligeholdt. Ejerlejligheds komplekset består af 6 lejligheder og den vi skal se nærmere på, ligger på 1. sal. Når man træder ind i opgangen, kan man vælge trappen eller elevatoren, her fornemmer man hurtigt hyggen, da indretningen er stilfuld. Der er dørtelefon, så man kan stå i sin lejlighed og lukke gæsterne ind.

Velkommen indenfor på 1. sal, hvor alt er lyst og venligt med højt til loftet og store rum, her er masser af skabsplads i fordelingsgangen, hvor skydelågerne går helt til loftet. Flotte trægulve i hele lejligheden, i køkkenet og badeværelset er der flotte rustikke klinker, overalt er der gulvvarme.

Så snart du kommer indenfor drages du af den unikke havudsigt som er det første du ser. Køkken og stue er et stort rum, der er store vinduer og skydedør ud til en skøn østvendt terrasse og udsigten er helt fantastisk.

Køkkenet er med hvide grebsfri låger i højglans og flot mørk træbordplade, her er alt i hårde hvidevarer. Hyggelig karnap, hvor man kan sidde og nyde morgenkaffe til den skønne udsigt selv på en gråvejrsdag.

På de skønne sommerdage er det helt klart terrassen, der er at foretrække, hvor man kan nyde solen og havets brusen. Flot lyst badeværelse med bruseniche og godt med skabe samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Soveværelse med udgang til vestvendt terrasse, her er der også et stort skab med skydelåger som går helt til loftet. Flot værelse ligeledes med udgang til vestvendt terrasse.

En virkelig lækker ejerlejlighed, hvor der er et tidløst materialevalg og hvor udsigten er helt i top.

Ring til Nybolig Sæby 9840 1200 og få en fremvisning af denne skønne ejerlejlighed.

Link: https://www.nybolig.dk/ejerlejlighed/9300/soenderstrand/105085/933066

Sag nr.: 933066

Adresse: Sønderstrand 1, 1. tv., 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 2.995.000,-

Udbetaling: Kr. 150.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.998,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 12.284,-/10.681,-

Bolig areal: 119 m2

Etage: 1.

Vær.: 3

Opført: 2009

Energimærke: A10

Skriv en kommentar......