d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby Autoopretning & Lakering Eurogarant Certificeret

14. juni 2019 - kl.12:51 - af:

jimmi_simonsen_med_certifikat

FDM kontrolleret karosseriarbejde og lakering i Sæby.

Med Eurogarant er Sæby Autoopretning og Lakering kommet i fornem klub af kun 5 værksteder i Danmark med certificering af karrosseriarbejde og lakering under samme tag. Og i øvrigt som det eneste værksted nord for Aarhus.

”Vi har været igennem en 6 måneders proces hvor vi har endevendt værksted og processer, og haft ekstern audit af FDM for at sikre at vi har know-how og det rigtige værktøjssetup for at udføre reparationer efter bilfabrikanternes forskrifter” – udtaler indehaver Jimmi Simonsen, og han fortsætter:

”Det er en blåstempling af vores firma, og en fremadrettet kvalitetssikring af det vi udfører for vores kunder. Det er ik’ så ringe endda” siger Jimmi med et glimt i øjet.

For kunderne betyder Eurogarant Certificeringen at man med ro i sindet få lavet reparation af karosseri og lak med fuld fabriksgaranti, uanset mærke. Og det gælder både privat, erhverv og leasede biler.

Hvad er Eurogarant?
Eurogarant Danmark er kvalitetscertificering til autoskade branchen. Eurogarant® certificeringen er 100 % uafhængig og sikrer virksomhedernes kvalitet, effektivitet og troværdighed.

Sæby Autoopretning & Lakering kan næste år fejre 50 års jubilæum, og siden starten i 1970 har virksomheden formået at følge udviklingen på autoskade markedet og nu også med en certificering fra Eurogarant.

Skriv en kommentar......