d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Jens Lorenzen stopper karrieren i Skjold

14. juni 2019 - kl.0:37 - af:

Jens Lorenzen

Når Skjold på lørdag spiller den afgørende kamp om oprykning til Danmarksserien, bliver det samtidig et farvel til den 30-årige midtbanespiller Jens Lorenzen.

Jens fortæller til SæbyAvis.dk, at det har været en rigtig svær beslutning. ”Det er vel en af de sværeste beslutninger i mit liv. Fodbold fylder og har fyldt enormt meget i rigtig mange år. Førhen var jeg overbevist om, at fodbold var det vigtigste i livet. Men efter at have stiftet familie har prioriteterne ændret sig, og tiden med familien er det vigtigste. Med et mere og mere tidskrævende arbejde har jeg dog været nødt til at prioritere. Jeg har været med siden 2006, hvor vi spillede i serie 3, og derfor været en del af hele den sportslige optur vi har været på. Selvfølgelig har der været både op- og nedture, men lige nu ser det rigtig lovende ud for os, og for Skjold i det hele taget. Jeg har truffet et svært valg – men det er et tilvalg af tiden med familien frem for et fravalg af Skjold”.

Jens Lorenzen har udover en datter på 3 år, endnu et nyt familiemedlem på vej til august, så fokus skal fremover være på familien og deres base hjemme i Hjallerup. ”Vi er rigtig glade for at bo i Hjallerup, som har været vores familiære hjemmebane de sidste 4 år. Så indtil børnene flyver fra reden engang, tror jeg det er her vi skal være”. Jens arbejder til daglig i Aalborg, så Hjallerup er på alle måder centralt placeret, i forhold til arbejde og fodbolden i Sæby.

Til spørgsmålet om et trænerjob kunne være fremtiden, lyder et ikke afvisende måske fra Jens. ”Jeg har ikke haft fornøjelsen af at være træner endnu, men måske det kunne være en mulighed en dag – det ved jeg ikke endnu. Nu er alt fokus rettet mod kampen på lørdag, hvor vi meget gerne skulle sikre os en plads i Danmarksserien, hvilket jo også vil være en perfekt afslutning for mig personligt ”.

Skulle det mod forventning glippe for Skjolds Jyllandsserie på lørdag, så skal der spilles endnu en kamp om evt. oprykning og her lover Jens at han  også stiller op, selvom lørdag officielt er sidste kamp.

Skriv en kommentar......