d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Skal IF Skjold Sæby i Danmarksserien?

13. juni 2019 - kl.11:01 - af:

skjold saeby bold og logo_600x250

På lørdag kl. 13.30 bliver det hele afgjort på Sparekassen Vendsyssel Arena i Sæby. Kommer IF Skjold Sæby til at spille i Danmarksserien næste sæson? Det kan kun Randers Freja stå i vejen for. IF Skjold Sæby skal bruge minimum 1 point for at sikre sig oprykningen til Danmarksserien, så der er alt at spille for på lørdag for de rødblusede.

Der forventes mange mennesker på stadion på lørdag, men der er plads til mange flere! Der er fri entré for alle. Sparekassen Vendsyssel er kampsponsor, og de er vært for en fadøl/vand, hvis man møder op før 13.00. Henning Bak har som altid gang i Café Nordjyske Bank med lukrative priser, og der er pølser klar på grillen. Dermed er der ingen undskyldning for ikke at ligge vejen forbi på lørdag kl. 13.30 til forhåbentlig en stor festdag på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Skriv en kommentar......