d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Udvalg enige om at værne skole, dagtilbud og klubber økonomisk

12. juni 2019 - kl.13:09 - af:

anders_brandt_600x250 (1)

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Anders Brandt Sørensen(S), Formand for Børne og Ungdomsudvalget.

På Børne og Ungdomsudvalgets møde, tirsdag d. 11. juni blev årets første budgetopfølgning fremlagt. Det er altid spændende læsning i en kommune, hvor der ikke er det store rum til at slå ud med armene økonomisk. Tre ud af udvalgets fire områder holder sig inden for den budgetterede ramme. Det drejer sig om skole, dagtilbud og Center for ungdomsskole, klubber og SSP. Det udløser en vis fortrøstning. Ikke fordi budgetterne på områderne giver anledning til at forvente guld og grønne skove. Men det er et godt udgangspunkt for, at vi kan løfte blikket og overveje fremtiden. Der er lys for enden af tunnelen.

Hvad der dog er et noget stort malurt i bægeret er den økonomiske overskridelse på familieområdet. Et enigt udvalg har besluttet at se tiden an. Ikke mindst på baggrund af at den udarbejdede belysningsrapport har anvist muligheder, som kan være med til at bevæge økonomien i den rigtige retning.

Og så er det soleklart for et enigt udvalg, at budgetoverskridelsen på familieområdet ikke skal komme til at influere på budgetterne på skoler, daginstitutioner og klubber. Det vil vi ikke. Her har vi nok at bruge vores penge til. Og bruges skal de – hver en krone!

Skriv en kommentar......