d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Succes med tyskkursus for turistbranchen

12. juni 2019 - kl.0:22 - af:

Tysk kursister 2019

I samarbejde med VUC&hf Nordjylland har Turisthus Nord atter taget initiativ til et intensiv kursus i tysk for alle turismeaktører i Frederikshavn Kommune. Timingen kunne ikke have været bedre for der er en markant stigning af tyske gæster i hele området i disse år.

Antallet af tyske gæster er fortsat i vækst og hermed er der opstået et behov for bedre tyskkundskaber i turistbranchen. Med det for øje samt for at give en optimal service til de tyske gæster i Skagen, Frederikshavn og Sæby, så har Turisthus Nord atter taget initiativ til et intensiv kursus i tysk, der strækker sig over 10 uger i alt.

Kurset, der kører netop nu, udbydes i samarbejde med VUC&hf Nordjylland, og der er 22 tilmeldte erhvervsaktører fra Skagen, Frederikshavn og Sæby. 

I Turisthus Nord glæder man sig over, at flere turistaktører ser udviklings- og vækstmuligheder i de kompetencekurser, som turistforeningen tilbyder herunder også sprogkurser. René Zeeberg, Turistdirektør for Turisthus Nord udtaler: ”Kompetenceudvikling og værtskab går hånd i hånd, og derfor er vi glade for at vores medlemmer selv har efterspurgt et tyskkursus. Det har vi nu atter lanceret sammen med VUC og med udsigt til flere tyske gæster, tror vi på, at der fortsat bliver et større behov for erhvervsrettede sprogkurser i Frederikshavn Kommune. Turismen bliver mere og mere global disse år, og her vil sprogkompetencer give en vigtig konkurrencefordel og være afgørende for et fortsat højt serviceniveau i turistbranchen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar......