d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Anne-Mette scorede flot 12-tal for sin fagprøve

12. juni 2019 - kl.5:58 - af:

Anne-Mette Larsen, Sæby kopier

Anne-Mette Larsen, der er salgstrainee i Bygma Sæby og bor i Frederikshavn, har netop bestået sin fagprøve som bevis på at hun har nået slutmålet for sin uddannelse i Bygma. Om få måneder er Anne-Mette udlært og godt rustet til en fremtid i byggebranchen.

Problemstilling fra virksomheden
Anne-Mette indkasserede et flot 12-tal for sin opgave om fliser. ”Jeg valgte at skrive om promovering af fliseafdelingen, fordi jeg sammen med en kollega fik til opgave at forny vores gulvudstilling i forretningen”, fortæller Anne-Mette Larsen. ”Jeg ville gerne synliggøre den nye udstilling over for vores kunder, og mente derfor det var et oplagt emne”.

Fagprøven gennemføres i et samarbejde mellem Bygma og Business College Syd, der står for den teoretiske del af uddannelsen. Fagprøven forholder sig til en praktisk problemstilling i virksomheden, og er valgt af eleven i samarbejde med hans eller hendes nærmeste leder.

Anne-Mette har netop skrevet kontrakt om at fortsætte i Bygma Sæby efter endt uddannelse.

Vil tiltrække de bedste
Bygma har hvert år ca. 80 elever under uddannelse. ”Som en stor dansk virksomhed ønsker vi at tage et grundlæggende ansvar for den unge generations fremtid” siger HR-direktør Anette Sondrup. ”Vi har et ambitiøst mål om at tiltrække de bedste, og jeg er derfor glad og stolt over at rigtig mange af vores elever fik både 10- og 12-taller”.

 

Skriv en kommentar......