d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Skjold spillede uafgjort – nu venter finalen på lørdag

11. juni 2019 - kl.10:11 - af:

Skjold_Gug_600x250

Skjolds Jyllandsserie vandt i weekenden 2-0 på udebane i Vildbjerg. Det var et flot stadion, som dannede ramme om den vigtige kamp for de røde Skjold spillere. Omkring 35-40 medrejsende Skjold tilskuere var dominerede på tribunen, mens Skjold skulle kæmpe mere for det på banen.

Jakob Mølby Krisensen gjorde det til 1-0 efter cirka 30 minutters spil, og derefter var det en åben kamp, hvor både Vildbjerg og Skjold kom til små muligheder for scoringer. Forløsningen kom med omkring 10 minutters spil tilbage, hvor Martin Mølholt dukkede op i feltet og kunne gøre det til 2-0 og dermed lukke kampen. Derefter ventede Skjold blot på resultatet fra Herning Fremads kamp skulle tigge ind, og desværre fik Herning Fremad en 2-1 sejr med fra Hobro IK.

Det betyder, at det hele skal afgøres på hjemmebane på lørdag, hvor Randers Freja kommer på besøg. Hvis Skjold får point ud af denne kamp, så er oprykningen til Danmarksserien en realitet. Der er kampstart kl. 13.30, hvor der forhåbentlig kommer mange tilskuere på Sparekassen Vendsyssel Arena. Spillerne kan slutte en flot sæson af med en oprykning, og der er brug for opbakning på lægterne.

Skriv en kommentar......