d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Kasper vinder Copenhagen Open i Længdespring

10. juni 2019 - kl.0:47 - af:

kasper dm skive

Sparta og Greve sat på plads af 19 årige Kasper Larsen fra Sæby i seniorklassen.

Kasper Larsen vandt med et spring på 6,96m over Emil Frænde Sparta og Peter Anderson fra Greve Atletik.

Resultatet var ikke prangende, da vindforholdene var skiftevis med og modvind, hvilket gjorde det svært for Kasper at få det perfekte træf på planken. Kasper måtte tage et sikkerhedsspring for at komme i finalen, og specielt var det, at han vandt på dette spring. Kasper havde flere spring langt over 7 m men overtrådt. Kasper ville gerne have slået stævnerekorden, som var på 6,99m, hvilket normalt ikke ville være et problem.

– Jeg håber, at Kasper får indfriet sine ønsker næste weekend, hvor det går løs til de Vestdanske mesterskaber i Randers, fortæller Gunnar Møller Nielsen træner i Sæby Atletik.

– Der er i øjeblikket fuld fart på atletikken i Sæby. Hvor der også konkurreres i Gøteborg og i Holstebro.

I Holstebro konkurrerede Isabella Fischer 15 år til kastemangekamp. Hun dystede i hammerkast, kuglestød, diskoskast og spydkast. Samlet blev det til en flot 2. plads. Hun satte PR i hammerkast med 31,28m. Isabella skal vi nok komme til at se mere til i fremtidens konkurrencer, slutter Gunnar Møller Nielsen.

 

Skriv en kommentar......