d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hyggelig renoveret villa på stille lukket vej

9. juni 2019 - kl.0:02 - af:

Opdatering_23-05-2019_ADT_810-01643_3 kopier

home Sæby – Læsø: Denne villa ligger godt placeret på Uldallsvej med dejlig vestvendt have. Huset er gennem årene moderniseret på en charmerende måde og fremstår pænt og velholdt med vedligeholdelsesfri kvist og gavl. Der er plads til flere biler på den store flisebelagte plads ved carporten.

En lille flisesti fører på den nordlige side af huset til hoveddøren og ind i en smuk entrémed flot oprindelig trappe til første sal og pænt gæstetoilet under trappen. En afsyret dør fører ind i den hyggelige stue, som har østvendte vinduer og dobbelt fransk dør til køkkenet. Et charmerende køkken, som er opdelt i to med gaskomfur og bordplads i den ene del, som har dejligt kig ud i haven og åben forbindelse med halvvæg til en skøn lys spisestue med store vinduer mod haven. Den anden del af køkkenet er med god bordplads og vask samt udgang til mindre bryggers/baggang. Overalt i køkken og stuer er der charmerende gamle plankegulve, som er afhøvlet og ludbehandlet. I baggangen er der vaskemaskine og videre adgang til et stort lyst værelse med vindue mod syd og vest. Fra baggangen kommer man desuden ud i en hyggelig gårdhave, som er overdækket og vender mod syd. Herfra har man et dejligt view ud over haven.

På første sal kommer man op i et lyst reposerum, som fordeler til tre værelser og dejligt badeværelse. Et fantastisk lyst soveværelse med tagvindue og gavlvindue samt skydeskabe langs hele den ene side og flot plankegulv. Badeværelse med skibsplank på gulvet, glasdøre til bruseniche og hvide jalousiskabe. Et pænt mindre værelse med gavlvindue og endnu et værelse, som man går igennem for at komme ind i et stort lækkert gavlværelse mod syd, med plankegulv. Gennemgangsværelset kunne fint anvendes som kontor eller småbørnsværelse. En charmerende og hyggelig overetage der rummer utrolig meget med en fin indretning.

Haven er et kapitel for sig med drivhus, dejlig stor plæne og gode terrasser. I sammenhæng med carporten er der et udhus til redskaber mv. og et plankeværk med låge mellem selve villaen og udhuset giver læ og hygge i gårdhaven.

En villa der skal opleves – Kontakt home for en fremvisning!

Kontantpris: 1.395.000

Udbetaling: 70.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.029

Energimærkekarakter: E

Boligareal: 189 m2

Garage: 30 m2

Grundareal: 1.041 m2

Skriv en kommentar......