d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Lyst andelsrækkehus med dejlig sydvendt terrasse

8. juni 2019 - kl.8:20 - af:

ejendommen_9 kopier

Realmæglerne Sæby: Velkommen til Harmonien 8, en velindrettet centralt beliggende andelsbolig, med kort afstand til indkøb, centrum og havn. Boligen er både velegnet til enlige, den lille børnefamilie og jer der kommer fra en stor bolig, og som gerne vil i noget mindre.

Andelsboligforeningen består af 16 boliger og nr. 8 er godt beliggende som sidste hus for enden af lukket stikvej. Boligen er opført i gule sten med rødt tag. Carporten danner skel mod naboen, og er bygget op til huset, så du kommer tørskoet indenfor. Der er trægulve i værelser, stue og køkken alrum. Bryggerset er med en mørkegrå klinke. For enden af carporten er et isoleret skur, med gennemgang til en nordvendte fliseterrasse

Velkommen indenfor i en meget lys bolig med gulvvarme i alle rum. Den lyse fordelingsgang giver dig adgang til et stort soveværelse med skabsvæg, et værelse, samt et badeværelset med brusehjørne.

Lige frem finder du husets hjerterum, som består af stue og køkken alrum i et. Der er udgang til en dejlig sydvendt afskærmet fliseterrasse fra stuen. Mangler du lige et værelse, kan det fint indrettes i alrummet, som i dag er indrettet med god stor spiseplads. Køkkenet er lyst og funktionelt, og med god plads til at kokkerere. Herfra er der adgang til bryggerset, hvor der er masser af skabe og plads til en vaskesøjle. Der er udgang til en flisebelagt nordvendt terrasse, hvor du kan nyde både middags- og aftensolen.

Haven er nem at holde, og det er nemt at finde en solrig krog, når solen skinner. Det fine hvide stakit, der blev opsat i Påsken 2019 matcher boligen meget bedre, end det store grå hegn (ses fortsat på nogle af billederne), der var der før.

For fremvisning og yderligere oplysninger om denne dejlige bolig, kontakt Sanne på 72 260 760 – alle ugens dage.

Link: https://www.realmaeglerne.dk/bolig/41418031-harmonien-8

Sagsnr.: 41418031

Adresse: Harmonien 8, 9300 Sæby

Ansvarlig ejendomsmægler: Sanne Saabye

Type: Andelsbolig

Kontant pris: 195.000

Boligydelse pr. md.: 7.634

Bolig areal: 105 m2

Grund: ca. 360 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 2008

Energimærke: A2010

Skriv en kommentar......