d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hyggeligt bjælkehus i Sæby´s nordlige kvarter nær Kattegat

8. juni 2019 - kl.10:53 - af:

Ejendommen2 kopier

Nybolig Sæby: Nordbyen er kendt for sine rolige omgivelser med gåafstand til Kattegat. Der er kun 400 meter til den børnevenlige badestrand ved Kattegat samt strandpromenaden, hvor man kan gå eller cykle ind til havnen og nyde den smukke natur langs promenaden. Der er cykel/gåafstand til Sæby Torv med liv og glade dage om sommeren og de fine butikker og cafeer. I kvarteret er der en fin blanding af sommerhuse og helårshus/villaer.

Man kører op af Solvænget og svinger til højre ved 2. stikvej. Ved vendepladsen ligger nr. 18 som er et bjælkehus med hyggelige sprossede vinduer. Her er flisebelagt indkørsel og carport med et skur for enden. Fra indkørslen er der adgang til bryggerset, så når man har været på indkøb er der ikke lang vej fra bilen.

På den anden side af huset er der indgang til en dejlig stor entre som også har trappe til 1. sal. Fra entreen er der adgang til stuen som ligger i åben forbindelse med køkkenet. Stuen er rummelig og har et fint lysindfald, og herfra er der udgang til en træterrasse som vender mod vest.

I køkkenet er der vinyl på gulvet, mørke skabslåger samt en “bar” ind mod stuen, fra køkkenet er der adgang til bryggerset.

Fra entreen er der endvidere adgang til badeværelset som er med bruseniche og ved siden af og overfor er der adgang til to værelser. På 1. sal er der en stue som snildt kan bruges til en tv/hygge stue, herfra er der udgang til overdækket altan og fra stuen er der adgang til badeværelset som er indrettet med badekar og her er vinyl på gulvet. Desuden er der et pænt stort soveværelse med indbyggede skabe og herfra er der en skøn udsigt til Kattegat og Læsø.

Haven har en rigtig god størrelse og er nem at holde med græsplæne og randbeplantning i form af buske og træer. Ud for hoveddøren er der anlagt en flisebelagt terrasse som vender mod syd.

Det bemærkes at, huset kan også benyttes som flexbolig/sommerhus.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/solvaenget/105085/933214

Sag nr.: 933214

Adresse: Solvænget 18, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.248.000,-

Udbetaling: Kr. 65.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.895,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 5.298,-/4.521,-

Bolig areal: 130 m2

Grund: 705 m2

Stue/vær.: 1/4

Opført: 1977

Energimærke: F

 

 

Skriv en kommentar......