d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Turisthus Nord tilbyder service-kursus til nye medarbejdere

7. juni 2019 - kl.8:57 - af:

Brøndums10849 kopier

Turisthus Nord ønsker at fastholde et højt serviceniveau, og tilbyder derfor gratis endagskursus for sommerens nye medarbejdere, der skal servicere gæster i løbet af sommeren. På kurset lærer man om den lokale destination, om god service, værtskab og mersalg. Formålet er at udvikle gæsteoplevelsen i Frederikshavn Kommune, og at klæde de nye medarbejdere på til en travl sommersæson.

Juni måned er i gang og hermed nærmer sommerferien sig så småt ude i horisonten. Det betyder masser af glade feriegæster i Skagen, Frederikshavn og Sæby med sommertravlhed for områdets hoteller, campingpladser, butikker, restauranter, attraktioner med mere.

For at kunne servicere de mange gæster ansættes der gerne en del nye medarbejdere i turisterhvervet over sommeren – og for nogle er det en helt ny branche.

For at klæde de mange nye sommermedarbejdere på til en travl sæson tilbyder Turisthus Nord i år to gratis endagskurser i henholdsvis Skagen og Sæby, hvor man kan lære om den lokale destination og de vigtigste attraktioner, om god service, værtskab og mersalg.

Højt serviceniveau i Frederikshavn Kommune

Generelt er der et højt serviceniveau i Frederikshavn Kommune – det blev bekræftet af en tilfredshedsanalyse fra Dansk Kyst- og Naturturisme i 2017, hvor Skagen blev den absolutte topscorer. Ifølge René Zeeberg, Turistdirektør fra Turisthus Nord, er det dog fortsat vigtigt at arbejde med service som en fast integreret del af virksomhedernes udvikling:

”Service er turistbranchens vigtigste konkurrenceparameter. Jeg er umådeligt stolt af det høje serviceniveau som vores gæster generelt oplever i Skagen, Frederikshavn og Sæby, men vi skal fortsat udvikle os. Vores gæster efterspørger service i topklasse og viden om det autentiske ved vores kystbyer, og kommer man som jurastuderende fra Aarhus, så er det måske ikke en selvfølge, at man kender de gode historier, og ved hvordan gæsterne ønsker at blive serviceret. Derfor tilbyder Turisthus Nord dette servicekursus og bestyrelsens målsætningen er klar; Frederikshavn kommune skal kunne tilbyde Skandinaviens bedste service til vores gæster.”

Kurserne finder sted den 25. og 26. juni i henholdsvis Skagen og Sæby, og man kan kontakte Anne-Grethe Kramme fra Turisthus Nord, hvis man vil høre nærmere. Tilmeldingsfrist er den 15. juni.

 

Skriv en kommentar......