d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Indsamlede valgplakater kan afleveres på genbrugspladserne

7. juni 2019 - kl.16:20 - af:

valg plakater

Er du med til at nedtage valgplakater – og går du ind for et bæredygtigt miljø? Så kan du med fordel aflevere plakaterne på Forsyningens genbrugspladser.

Frederikshavn Affald vil gerne opfordre alle, der tager valgplakater ned, til at aflevere plakaterne på genbrugspladserne. Her står personalet klar til at vejlede om, i hvilken container plakaterne skal puttes i.

Plakater, der er lavet i plast, nærmere betegnet polypropylen, kan afleveres i en kurv til valgplakater af denne plasttype, hvorefter de omdannes til andre brugbare plastprodukter.

Strips skal dog være fjernet fra plakaterne, da disse er af en anden plasttype og derfor vil ødelægge muligheden for, at plakaterne kan genanvendes.

Valgplakater i andre materialer kan afleveres i containeren til brændbart.
Frederikshavn Affald håber, at alle vil være med til at gøre en indsats for at genanvende plasten fra plakaterne. På den måde kan vi mindske spild og i stedet genanvende plasten til andre nyttige produkter.

 

 

Skriv en kommentar......