d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"SUP Sæby flytter til større lokaler på Søbadet

6. juni 2019 - kl.11:02 - af:

SUP Sæby

Så er der sat underskrift på en aftale med Sæby Søbad Feriecenter / Sæby Søbad Restaurant, som bliver SUP Sæbys base fremover.

“Som I ved, vokser vi konstant, og her er der plads nok til vækst – og ikke mindst slipper vi for at pakke udstyr på havnen, køre til stranden, pakke sammen på stranden igen og køre tilbage til havnen igen, når vi har vores træningsaftener – og så får vi klublokale lige ved stranden, hvor vi skal træne.

Flytningen går i gang så hurtigt som overhovedet muligt, for vi står overfor en supertravl periode. Allerede den 15. og 16. juni skal vi have 2 x 10 nye SUP’er-mænd og kvinder igennem vores første to udsolgte introkurser, og der er allerede mange på venteliste til det næste.

Med lidt forsigtig pessimisme er vi omkring 100 medlemmer i løbet af sommeren, hvis vi bare holder en brøkdel af det momentum, vi oplever for tiden, så det er på høje tid, at vi rykker videre til nogle større rammer.

Vi kommer i samme omgang til at lave en del ændringer i træningerne, så der bliver bedre plads på holdene, mindre ventetid og undervisning på et mere ensartet niveau. Det hører medlemmerne mere om direkte i vores interne medlemssystem. Men kort fortalt, så kommer vi ikke fremover til at aflyse nogen træninger pga. vejret. Hvis vejret er for dårligt til at være på vandet, så træner vi i stedet for på land.

I stedet for gør vi brug af de mange faciliteter omkring Sæby Søbad – skov, strand, beach volley-baner, fodboldbaner osv. Så, fremover skal alle pakke tøj til vand (våddrragt etc.) og land (sportstøj, løbesko etc.).

Vi har i den forgangne weekend oprustet med tre nye instruktører, men vi kan dog allerede nu sige, at vi skal have endnu flere nye instruktører afsted på kursus for at kunne følge med efterspørgslen, så vi kan deles om de frivillige opgaver, der følger med i en stor forening.

Vi glæder os sindssygt til samarbejdet med Sæby Søbad Feriecenter / Sæby Søbad Restaurant. Vi skal gøre vores til at skabe positive aktiviteter ved stranden, og medlemmerne glæder sig allerede til de kommende de-briefinger på terrassen mod vest i solnedgangen.

Vi har desuden en række arrangementer i vores pipeline, som inkluderer hele centerbygningen, så vi glæder os til at rykke ind og vokse os større.

En flytning skal naturligvis fejres med en fest og en tur på SUP. Så, så hurtigt som muligt, laver vi et arrangement, når vi er kommet på plads.

Om vi ønsker os indflyttergaver? JA, DA!

Vi mangler f.eks. en eller to 20 fods containere til opbevaring af udstyr og grej. Skulle der være nogen derude, som kender nogen, der kender nogen? Så kontakt endelig formand Mick på tlf. 2711 4450.

Der følger mere information senere. Men så er I up to date med udviklingen på lokalefronten. Glæder mig meget til at byde jer allesammen velkommen i de nye lokaler”, siger Mick, der er formand SUP Sæby.

Skriv en kommentar......