d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"NEZ Championship på Ørnedalsbanen

6. juni 2019 - kl.8:27 - af:

Hoffmann_Foto17571 kopier

Ørnedalsbanen ved Sæby, skriver endnu engang et nyt kapitel i den store motorsports bog. Denne gang står den på NEZ Championship (nordeuropæisk mesterskab) den 15.-16. juni 2019, hvor de bedste racerkørere i Crosskart fra blandt andet Sverige, Norge, Finland, samt mange af Frederikshavn Sæby Autosports egne, kæmper med om vigtige podieplaceringer.

Det er mere end 30 år siden, at der sidst blev afholdt et internationalt motorløb på banen, hvilket var en EM-afdeling i datidens Rallycross, som dengang hed Autocross. Dette er med tiden blevet en vandrehistorie, om hvordan mennesker fra nær og fjern valfartede til banen og folk holdt i lange køer ind mod Sæby.

Klubben FSAS, håber inderligt på, at dette bliver en tilbagevendende begivenhed, hvor kørerne igen får muligheden for at udfordre banen, og derved give publikum underholdning på højt plan.

Foto: Hoffmann Foto

Skriv en kommentar......