d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Fødselsdag:
Kaj Larsen fylder 90 år

6. juni 2019 - kl.8:18 - af:

Kaj

Den 12. juni, fylder æresmedlem af Sæby og Omegns Jagtforening, Kaj Larsen 90 år.

Kaj Larsen har gennem hele sit aktive jagtliv, været medlem af Sæby og Omegns Jagtforening. Og er stadig en del af foreningen, både i udvalg og til diverse aktiviteter. Kaj er altid med til foreningens generalforsamlinger, da han stadig brænder for sagen. Kaj Har bestridt flere tillidsposter, inden for foreningen og Dansk Jagt, som i dag hedder Danmarks Jægerforbund.

I Sæby og Omegns Jagtforening, har Kaj siddet som formand, og haft andre bestyrelsesposter.

Kaj jagtlige virker, har også været på kredsplan, hvor han har været formand for kreds 1 i Dansk Jagt/Danmarks Jægerforbund.

Kajs virke har også omfattet jagttegns elever på den kommunale ungdomsskole. Hvor han stor med passion for jagten, har udklægget mange nye jægere gennem tiden.

Kaj har været en meget aktiv rævejæger, med minimum 800 ræve på samvittigheden, og det er formentlig ikke slut endnu. Kaj er stadig aktiv inden for jagten, som indebærer både jagt og regulering.  Jagtture til Sverige, var noget Kaj kunne bruge, og der er nedlagt mange flotte bukke i det svenske.

Kaj var meget aktiv, da man begyndte at skyde lerduer i Sæby. Sammen æresmedlem for foreningen Nicolai Buus, blev kastemaskiner fragtet til og fra Ørnedalen på kreaturvogn. Tilblivelsen af Jagt Center Nord, var Kaj også en meget stor del af, så man kunne få en permanent skydebane. Kajs mange kontakter som handelsmand, gjorde at det optimale stykke jord til skydebane blev fundet.

Kaj kom i lære på slagteriet i Sæby som ganske ung, men det var ikke der fremtiden skulle ligge. Kaj var en driftig handelsmand, så det var det som blev hans virke gennem livet. Og det har nok også givet noget god jagt, når der skulle laves en handel med bønderne.

Kaj er gift med Britta, og sammen har de Jeppe og Thomas. Vi ønsker Kaj og hele familien, et stort tillykke med dagen, og håber de får en festlig dag.

Tak for det store stykke arbejde, du har lagt for foreningen.

Med stor jæger hilsen
Sæby og Omegns Jagtforening

Skriv en kommentar......