d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"SF støtter hjemtagning af renovationen

5. juni 2019 - kl.6:51 - af:

christina_lykke_sf_600x250_3

Fra SF’ s side skal der lyde en opbakning til Forsyningen, fordi den nu har valgt at træde ud af renovationsaftalen med Remondis.

Skraldemændene og 3F har længe påpeget, at Remondis ikke kunne løfte opgaven, uden at det gik ud over arbejdsmiljøet. På det seneste byrådsmøde fik vi en klar opfattelse af, at den bedste løsning på konflikten er, at Forsyningen hjemtager opgaven.

Derfor skal der fra SF´s side lyde en klar opfordring til, at afhentning af affald fremover varetages af Forsyningen. Afhentning af affald skal efter SF’s opfattelse ikke – liges så lidt som børnepasning og ældrepleje – gøres til en vare, som private udbydere kan score en fortjeneste på.

Vi er fra SF’s side enige med Jens Hedegaard i, at opgaven skal udføres under hensyntagen til forsyningssikkerhed, fleksibilitet og økonomi. Men forsyningsformanden glemmer et vigtigt forhold. Opgaven skal også udføres under hensyntagen til medarbejdernes arbejdsmiljø. Det var på det punkt, Remondis fejlede.

Christina Lykke
Byrådsmedlem SF

 

Skriv en kommentar......